Om Madame Gori

Jeg har altid elsket at være kreativ - og det har foreløbig mundet ud i dette univers, med børnetøj i glade farver. 

T-shirts, kjoler, leggings med søde, sjove og seje tryk i et hav af farver.

Jeg syer mest i bomuldsjersey, som er ØKO-TEX OG GOTS.                            92 %bomuld, 8% lycra.  hvilket betyder at det er lækkert for børn at have på, dejligt at bevæge sig i, let at vaske og tørre.

Jeg designer selv modellerne og tegner mønstrene dertil - og syr det.... Jeg syr under navnene Maggidutti (kjoler) og MaGori (til alt andet).

Jeg syer ikke mærke i nakken af mit tøj - da jeg ofte selv irriteres af sådanne mærker, så mine mærker sidder i sidesømmen, og de er syet på EFTER sammensyning, så de kan nemt sprættes af, hvis de stadig skulle genere. Mit mærke Maggidutti, eller MaGori er syet på venstre ærme eller ben.

Man kan købe mit børnetøj i min fysiske butik "Madame Gori", Lundøvej 48, Højslev Kirkeby, 7840 Højslev. 20539007 - jeg har dog kun åben i begrænset omfang (tjek tider på facebook) og ALTID efter aftale. 

 

Jeg har til sommeren 2020 designet en FUR T-shirt ! - T-shirts til både børn og voksne, med en FUR fisk trykt på brystet - jeg syr T-shirtsene og har designet fisken, som jeg så får trykt på T-shirtsene :)

Man kan bestille tøjet, via besked på facebook "Hos MadameGori" - eller på mail: margrethegori@gmail.com

Glæder mig til at høre fra dig.