Handelsbetingelser:

Reklamationer sendes til - 

Madame Gori

Lundøvej 48

7840 Højslev

Ved at udfylde det vedlagte papir der medfølger forsendelser fra webhandel.

Forbehold for pris-trykfejl og udsolgte varer.

Ved køb hos Madame Gori accepteres og godkendes din ordre først når betalingen er modtaget og varen ekspereret fra vores fysiske lager.

Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl samt udsolgte varer. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i sådanne tilfælde.

Betaling

Betaling for ordre lagt på www.madamegori.dk sker via en sikker forbindelse varetaget af paypal og nets

samt via bankoverførsel

Fortrydelses- og returret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.Forbrugerlovgivningen giver dig som forbruger mulighed for at fortryde dit køb efter brug af varen. Dog med det forbehold, at du som forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at prøve den på almindlig vis, som du som forbruger kan i en fysisk butik.Du kan naturligvis pakke varen ud og prøve den. I så fald er varens værdi naturligvis ikke forringet. Mærker + evt original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. En eventuel værdiforringelse vurders alene af Madame Gori.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, bedes du udfylde retursedlen, som er at finde i din pakke og vedlægge den + en kopi af din faktura sammen med den returnerede vare. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet/varens værdi til din konto. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler dig som køber. Bemærk - vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, atu du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 2 år efter købet. (Du skal altså klage så snart fejl eller mangel ved varen opstår). Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet få pengene tilbagebetalt eller få et afslag i prisen. Dette afhænger af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ved varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller ved anden skadevoldende adfærd. Reklamtionsretten dækker derfor ikke når fejl opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler kan du kontate os via mailadressen: margrethegori@gmail.com

Ved berettiget reklamation refunderer vi dine fratomkostninger ( dog efter remelige forhold).

Levering

Hos Madame Gori sender vi dine varer i løbet af 1-5 hverdage.Bemærk dog, at der i tilfælde af forsinkelser hos leverandører eller under udsalg kan forekomme længere leveringstid.

Vi sender med DAO.

skulle der opstå forsinkelser hos udbringer kan Madame Gori ikke drages til ansvar. I tilfælde af svært forsinkede varer, eller udeblevne leverancer, fremsender vi selvfølgelig, uden beregning, en ny vare til dig, såfremt den stadig er på lager.

God fornøjelse med varer købt hos Madame Gori