Velkommen til Madame Gori´s verden

Jeg har en passion for at tegne, sy og arbejde kreativt - gerne i en farverig verden og det er udmundet i følgende :

Maggidutti

I maj 2016 kommer Maggidutti pigekjoler til verden - unikke, lækre og farvestrålende kjoler gerne med en sjov detalje - som en håndhæklet blomst. Anderledes på den gode måde - kjoler der kalder på et smil. Kjolerne er syet i bomuldsjersey, dejlige at have på, og nemme at røre sig i.

 

 

Webshop

I maj 2016 åbner jeg også en webshop.

Først med pigetøjet men senere også med drengetøj.

Børnetøj - kjoler, T-shirts, buks i joggingstyle, nederdele, halsrør, huer m.m.

I november 2016 kommer drengekollektionen til verden - Seje, smarte og behagelige buks i joggingstyle og T-shirts med print og evt en lille lomme. 

Tøjet er syet i den skønne bomuldsjersey, velour eller  i blødt isoli.

Printene på T-shirts har bl.a. været fodbolde, skateboard, traktorer, biler, bondegårdsdyr. Ting som interesser seje drenge.

MaGori

November 2017 - alt ud over pigekjolerne designes nu under navnet MaGori

Alt er håndklippet og syet på egen systue - der syes kun et begrænset antal og der kommer løbende nye modeller. Tøjet er syet i behagelige materialer som bomuldsjersey, velour og isoli.

Stofferne er mærket øko-tex eller GOTS. *

Hver enkelt lille detalje får megen opmærksomhed, fordi jeg nyder at gøre mit håndværk ordentlig - hvilket forhåbentlig kan ses og mærkes.

I tøjet skal der være plads til hygge, sjov og leg.

* Øko-tex Standard100 er en international anerkendt standard inden for stof og tekstilproduktion. Standarden kigger på hvor mange kemiske stoffer der findes i stoffet. Jo mindre kemi, man finder i sit stof, jo bedre. de kemiske stoffer, der bruges ved fremstilling og vask af stoffet er med til at fremkalde allergi hos især børn. Dette har man med tiden fået mere fokus på at undgå. GOTS er lige som Øko-tex en international standard. Men GOTS standarden holder også øje med og garanterer en ren økologisk produktion helt fra råmaterialer som bomuld og til det endelige tekstilprodukt. Der er også fokus på kemi i stoffet, samt på arbejdsforholdene i forbindelse med produktione og farvningen af stoffet. 

 

Maggidutti og MaGori design kan købes her og hos butik Madame Gori, Lundøvej 48, 7840 Højslev, samt fra februar 2019 også i butik Frøkner og Fruer, Springvandstorvet i Blokhus.

Sommeren 2019 findes butik Madame Gori på Stenøre 19, Fur og i den forbindelse er butikken i Højslev Kirkeby sommerlukket.

Der er ikke altid samme varer i butik og webshop.

God fornøjelse

Med venlig hilsen

Margrethe Gori